Quick navigation
  1. Home
  2. Open menu
  3. Page content
  4. Customer service
  5. Search
  6. Footer
Log in

Pizza Take Away in Sion

Cap-Cap Sion logo
PremiumPremium Entry

Rating 3.7 of 5 stars from 23 ratings

Cap-Cap Sion

All Pizza Take Away in Sion

Cap-Cap Sion

Cap-Cap Sion logo

Pizza Take Away in Sion

PremiumPremium Entry
MenuMenu
Opening times Cap-Cap Sion
Closed – Opens today at 11:00 AM
  1. Monday
    Closed
  2. Tuesday
    11:00 to 13:45 / 18:00 to 21:45
  3. Wednesday
    11:00 to 13:45 / 18:00 to 21:45
  4. Thursday
    11:00 to 13:45 / 18:00 to 21:45
  5. Friday
    10:00 to 13:45 / 16:00 to 21:45
  6. Saturday
    11:00 to 13:45 / 18:00 to 21:45
  7. Sunday
    18:00 to 21:45

Commandes UNIQUEMENT par TÉLÉPHONE. Les jours fériés, nous sommes ouverts de 18:00-21:45h.



Cap-Cap Sion – Contacts & Location

Languages

Croatian,French,Italian,Portuguese

Ambience

Cozy,Family,Terrace

Amenities

High chairs,Kids chair,Wifi,internet

Cuisine

Fast Food,Italian

Dietary restrictions

Vegetarian

Drinks

Wine

Food

Pizza,Soups

Forms of contact

By telephone

Location

Close to public transport,Close to sports facilities,Close to train station,In city center,Parking site,Wheelchair-accessible

Services & offer

Delivery service,Lunch,Non-smoking area,Outdoor seating,Smoke-free property,Table service,Takeout,wine selection

Specialities & dishes

Beer (bottle),Beer (tap),Ice cream,Meat,Tiramisu

Terms of payment

Accepts EC-Card,Cash,Contactless payment,EUR,Maestro,Mastercard,Postcard,Visa
Categories
Pizza Take AwayPizza deliveryPizzeria

Reviews for Cap-Cap Sion (23)

23 reviews & 1 comments for Cap-Cap Sion

Rating 3.7 of 5 stars

Comments (1)

Rating 2.0 of 5 stars

Pizza à l'emporter...

J'ai commandé deux pizzas saumon, une chèvre et une autre. Déjà coup de telephone car il ne sait pas où c'est. Ensuite quand nous avons ouvert les bôites, déçu.... Les pizzas au saumon il n'y avait que du saumon couleur brun, bref pas appétissant du tout... Pour la pizza chèvre, le fromage n'était même pas fondu et c'était de la bûche chavroux, ce qui n'est pas en général sur une pizza. Pour la pâte un petit doute sur le fait maison.... On dirait des pâtes plates congelés achetés tout prêtes ou il ne faut que rajouter les ingrédients. J'ai testé, je suis déçu et je n'y retourne pas.

May 25, 2017 | jacoba

Similar entries nearby

Discover more nearby

* does not want any advertisingSource: Swisscom Directories AG