Très bien mangé et personnel très sympa
Très bien !
January 10, 2024 | milva.sobralReprise de l'auberge par les nouveaux tenanciers - Réouverture fin Août - début Septembre
Reprise de l'auberge par les nouveaux tenanciers - Réouverture fin Août - début Septembre
The owner offers you his speciality: beef tartar cut with a knife
You can also taste...
...our different slates and our maxi Cordon-Bleu
...our home-made desserts
Our wine list
We favour Swiss organic wines and also offer a selection of European wines.
We have...
...a brasserie with about thirty seats
...a dining room that can accommodate up to 40 people
...a large room with a stage that can accommodate up to 150 people to organise your banquets, assemblies, conferences, lotos, shows, and much more!
We can therefore accommodate 250 people in the whole establishment!
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Très bien !
January 10, 2024 | milva.sobralC'est un homme joyeux, avenant et accueillant. En plus de nous concocter de très bon plats, il nous offre sa présence, son dynamisme et sa bonne humeur ! La serveuse est aussi très gentille, serviable et souriante. Un vrai régal ! Merci.
July 7, 2021 | Karine HERLIN