Rating 4 of 5 stars
Sehr nette Bedienung Essen sehr gut würden wir weiterempfehlen Preis Leistung stimmt
February 25, 2025 | Monika Ochsner-PeyerAfter spending 13 years in Graubünden (Flims and Falera), Jürg and Miriam Portmann are back in their old home. Since the end of June 2015, they have been running the Restaurant zur Post together with their team. Jürg is in the kitchen, Miriam is in service, the office, and wherever else work needs to be done.
Thanks to his many years of experience in Graubünden, Jürg Portmann has mastered the preparation of capuns, bizochels, and other Graubünden classics.
In addition to the cuisine, there are also sun-kissed wines from the Bündner Herrschaft, Engadine beer, and Bündner Gazosa to discover and enjoy.
Come and see for yourself.
Opening times
Warme Küche von 11:30 bis 13:30 und 17:30 bis 21:00 Uhr.
Rating 4.8 of 5 stars
Opening times
Warme Küche von 11:30 bis 13:30 und 17:30 bis 21:00 Uhr.
Rating 4 of 5 stars
Sehr nette Bedienung Essen sehr gut würden wir weiterempfehlen Preis Leistung stimmt
February 25, 2025 | Monika Ochsner-PeyerRating 5 of 5 stars
Grosse Speisekarte mit gutem Preis-/Leistungsverhältnis.
January 25, 2025 | Daniela StettlerRating 5 of 5 stars
Gute Speisen, freundliche und kompetente Bedienung. Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis.
September 22, 2024 | Christine Kehl