La meilleure boucherie du canton de Genève
L'équipe est extrêmement professionnelle et accueillante, il vous y est proposé le meilleur choix de viandes à Genève.
August 10, 2020 | ihunkelerFor 50 years, 3 generations of artisan butchers have succeeded one another at Boucherie des Eaux Vives to serve and advise you throughout the season.
We attach great importance to the traceability of our products, which is why we work in short circuits and promote GRTA products.
Pigs come from Mr. Meyer's Château de Crest in Jussy.
Poultry, meanwhile, comes from M. Chenevard's in Jussy and M. Grolimund's in Satigny.
The beef is exclusively free-range raised in our various Swiss cantons. We take care to let it mature for several weeks, to make it an exceptional product and thus respect the continuity of the work of our farmer-producers, without whom, we would not exist.
The beef is raised exclusively outdoors in our various Swiss cantons.
L'équipe est extrêmement professionnelle et accueillante, il vous y est proposé le meilleur choix de viandes à Genève.
August 10, 2020 | ihunkelerAncien professionnel de la restauration, client choyé, toujours bien servi, avec des produits choisis, je ne comprends pas que l'on aille ailleurs.
May 6, 2018 | edouardhohn